marktplaats bitcoin betalen

De kans dat dit gebeurt is klein, maar als dit gebeurt kunnen de gevolgen ernstig zijn. De leugen was 900 te veel omzet kees in 2016. . Massa voertuig 3200 KG Natuurlijk wordt er ook gerekend met dynamische belastingen vanuit de assen, maar ik heb aangetoond dat het gemiddelde best forex news trading strategy van 300 kg per m2 voor geparkeerde personenauto's veel te laag. U loopt in 7 sloten tegelijk als u een zoet water visser zou zijn. Geneaal screenshots, website van de makers van Geneaal website van Geneaal naar Geneaal download pagina, een familiegeschiedenis is altijd interessant.

Vind gouden munten

Stop met adverteren MT, MTmediagroep en Sprout vanwege de ongerectificeerde leugen van.000.000 omzet kees van Value8. Dat moet Marc van W toch geweten hebben, toen hij zijn product kees introduceerde. Na 2 jaar nog steeds geen rectificatie van.000.000,00 te veel omzet product kees van #value8 Trap kees de winkels uit vanwege de vele leugens. We lachen ons kapot om superunie, het nieuwe merk gwoon heeft geen woordmerkrecht. Nu nog een verbod op PlanetProof en we zijn voorlopig tevreden als kees ook stopt. De software is open source en kan dus gratis gebruikt worden voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden.


Sterker nog: Het is pure uitlokking. . We wonen en werken in Nederland dus de multinational moet zich hier maar aanpassen en anders moet de multinational de activiteiten in nederland maar stoppen. De community helpt nieuwe gebruikers, maar ook bedrijven die Gulden willen accepteren. De medicijnen zijn de laatste 12 maanden hetzelfde gebleven. We balen van de oneerlijkheid van het Leidsche Dagblad, zodat wij gebruiken. U bent een rund als u met kees stunt, sukkels. Na goed overleg met rijkskaasmerk en is besloten om HET stoplicht te promoten als verplicht logo op de zuivel. ) van de naam kees. Of gaan de uitzendbureaus de URL afpakken, omdat ze zelf geen merknamen kunnen verzinnen, zoals u kunt zien op deze website over merkrechten. Het is gepubliceerd, maar er komt geen rectificatie. Dit is samenwerking met het duurzame marketing bureau Schuttelaar Partners. Voorbeeld: Mijn bloeddruk was te laag.


Leennaam: Een geleende naam. We hebben een Spaanse website gevonden: m Beste heren van het CBL, Centraal Bureau Levensmiddelen: Wij gebruiken om aan te tonen hoe dom is het om bestaande veelgebruikte voornamen als merknamen te maken zoals dirk, JAN, kees en albert. Dus bel niet annoniem. U deed 4 jaar lang niets met deze informatie en het product mocht Het Vinkje behouden. "De productie in Polen en het rijpen en verpakken in Nederland neemt in totaal 8 maanden in beslag". Het is aan de Rijdende Rechter of het OM om hiermee verder te gaan. Zaak 3 : Merkrecht van hoogvliet Supermarkten op handel in wapens en springstoffen, natuurlijk lagen de hoogvliet supermarkten vol met producten met "HET vinkje" van Schuttelaar. Er zijn meerdere manieren om genealogische rapporten te genereren, zoals de genealogie, de parenteel, de stamreeksen en de kwartierstaat. Kunnen jullie zelf geen merknaam verzinnen, maar moeten jullie mijn voornaam gebuiken? Het duurt geen 5 jaar meer of MANopmaat wordt door een rechter verboden. Wij hopen dat cono een rechtzaak begint. Koop roomboter, smelt het en verdun het met houdbare melk. .


Valse e-mails - Fraudehelpdesk

Daarmee is Perfect Webcam Monitor geschikt voor particulieren, kleine bedrijven en werkt de dienst zelfs goed als soort van video babyfoon, om uw kinderen in de gaten te houden. Neen, zou u dan geen.50 per kg betalen, dan bent u waarschijnlijk door uw supermarkt misleidt door het woord gouda op de Poolse of marktplaats bitcoin betalen Duitse kaas. Stop met het op houten planken laten rijpen van Kees, vervelend bedrijfje uit Leiden. VOhpFkO4u4IQ Als Marc niet stopt met het product kees trekken wij de stekker uit de jumbo versafdelingen en trappen we becel uit de winkels. Klachten kunt u indienen bij Novagraaf, want Novagraaf heeft de merkrechten op wapenhandel geregeld voor een Superunie-lid. Ook kreeg Friesche Vlag uit Belgi het keurmerkje Het Vinkje. Maak een einde aan het becel-tijdperk. Kees heeft geen enkele vorm van woordmerkrecht, maar kreeg toch HetVinkje van Schuttelaar Partners, wat een botte honden. Security Eye screenshots, website van de makers van Security Eye website van Security Eye naar Security Eye download pagina. Het programma start de filmopnames wanneer het geluid of beweging detecteert via de aangesloten microfoons of webcams. Zo worden de relaties niet gecontroleerd op sekse zodat ook relaties tussen twee mannen of twee vrouwen toegevoegd kunnen worden. Dit hebben we voor m en gedaan, om fraude tegen te gaan. Grapefruit (sap) bevat stoffen, genaamd furanocoumarines, die de werking van het enzym CYP3A4 in uw lichaam kunnen blokkeren.


29 december 2017 Drie open sollicitaties aan het eind van het jaar voor het voorjaar van 2018 voor een paar uur per week. Unilever heeft heel veel productie verplaatst naar het buitenland en zou nu ook geen dividendbelasting meer hoeven te betalen. Verzin maar een andere naam voor je product zou ik zeggen. Woensdag, tussen.00.00 uur, voeren medewerkers van Defensie, de Douane, de Koninklijke Marechaussee en ambulances actie op het Plein in Den Haag. Novagraaf is berucht vanwege merkrecht op wapenhandel van een bij Superunie aangesloten supermarkt: Hoogvliet. Ook is het een soort uitlokking naar personen die of willen gaan gebruiken. De 8 klachten tegen de voedselbranche, die uit kunnen groeien tot rechtzaken: zaak1: Het wordt verkocht als zuivel, maar dat is het niet volgens de wet.


marktplaats bitcoin betalen

Doe toch een gewoon met u rare huismerk gwoon. Laat me niet lachten, de meester misleider op het gebied van de herkomst van voeding gaat verder als duurzaamheidsgoeroe. Groente en fruit die nat is, wordt zwaarder. Bovendien hoeft u geen fotos meer over te zetten van uw camera naar uw computer. Ze menen dat marc de naam kees mag gebruiken. Tegen Plantensterolen in voeding, vanwege het gevaar voor kleine kinderen en vrouwen die borstvoeding geven. Met deze software slaat u alle marktplaats bitcoin betalen genealogische gegevens over personen en de relaties tussen deze personen op en is die informatie altijd weer simpel te bewerken. Een visboer die Albert heeft, moet zijn eigen naam toch kunnen gebruiken, sukkels van het NLO.


Aanbieding van de dag, elke dag een overzicht van alle

My Family Tree screenshots Website van de makers van My Family Tree website van My Family Tree naar My Family Tree download pagina ScionPC is een gratis Windows genealogie programma. Albert is waarschijnlijk uw grootste afnemer. Jammer voor want "Mannen van kaas" heeft merkrecht. "Beter bed " kan het alleenrecht op het woord marktplaats bitcoin betalen "bed" niet opeisen. Je zou verwachten dat een zwak begaafd iemand zou zijn die de veel voorkomende naam kees gebruikt voor een product, maar neen hoor, het is echt een hoogopgeleid mens. Beste merkenbureau, denk toch eens na over uw toekomst. Stop toch eens met die onzin. De naam kees gewoon gebruiken zonder enige vorm van woordmerkrecht. Nu werkt Karin bij rtlz, laten we hopen dat ze uw omzet niet met 900 verhoogt, want dan is het waarschijnlijk beursfraude. De Superunie is vaker actief in kleinere gemeenschappen, waar de achterban er nog toe doet en geen nummer. Omdat de mogelijke problemen met remmen van de oudere liften onder de pet van het liftinstituut worden gehouden.


22.8-2018 Zojuist ICE TEA van Unilver gekocht bij jumbo. Opzouten met dit soort mulinationals en hun bijbehorenden reclame- en merkenbureau's. Gaat u nu brieven sturen, omdat ik l heb? De berekening die ik gevonden heb is uit 2013. Zaak 5; De treiterjournalist moet nog.000.000 omzet van product marktplaats bitcoin betalen van value8, rectificeren. Unilever Albert Heijn Jumbo Superunie ( Jan Linders ) wat heeft u ons aangedaan sinds 2012, wat hebben wij u misdaan? Weg uit Nederland met de plantenstrerolen en omega3. Deze marketeer zit nu bij SMK-keurmerken, waaronder Planet-Proof duurzaamheidskeurmerk valt. Dat komt goed uit want ik heet Kees en Marc heeft geen woordmerkrecht op de naam Kees.


Economie NU - Het laatste nieuws het eerst

Als ik JAN zou heten, zou ik opdracht geven aan albert heijn, Jumbo en superunie om het product JAN uit de winkel te trappen, net als product kees. HET stoplicht komt er gewoon. Kees had een koppelverkoop met Becel ProActiv van Unilever Magazine en website ( onderdeel van MT mediagroep ) verrekt het een fout van.000.000 te rectificeren. Merkrecht klopt niet, er is een merkrecht dat 4 jaar ouder is. RootsMagic Essentials heeft de volgende kenmerken: uitgebreid genealogisch programma, gratis beschikbaar voor Windows, Mac OS, iOS en Android, ondersteunt veel gangbare bestandsformaten, maak een nieuwe stamboom of importeer eerdere gegevens, zoekt naar uw familie met de FamilySearch functie, maakt zelf verbindingen. Op dit moment wordt de software echter vooral marktplaats bitcoin betalen ingezet voor andere doeleinden. Denk u echt dat de Nederlanders dit blijven pikken? Wat een onzin keurmerk van Marcel Schuttelaar, lid van de raad van commissarissen van SMK keurmerken. Misschien lukt dit in 2018 wel. ( actie tegen PlanetProof duurzaamheidskeurmerk van Marcel Schuttelaar vanwege gelieg en bedrog van de zuivelbranche, zoals Gouda kaas van Poolse en/of Duitse melk. Bovendien heeft dit p recedent een precidentwerking op websites zoals die nu onmogelijk aangepakt kan worden door BakerMCKenzie. Ik denk dat omdat ik van Vriesendorp Gaade domeinnamen moet inleveren.


Heel raar dat dan een medewerker een aangetekende brief stuurt over een gebruikte afkorting, zoals btrbd en dan zelf de naam kees misbruikt. Bent u vergeten dat Schuttelaar Partners het gezondkeurmerkje HET vinkje aan becel PRO activ gaf. Uw stamboom is te converteren naar verschillende bestandsformaten, zoals PAF, Family Tree Maker, Legacy Family Tree en gedcom, een standaard genealogie bestand. Betaalbare huurwoning en koopwoning gezocht: 1e betaalde link Wil u ook een link? . Het Vinkje gaat internationaal door als choices program en Suzanne van der Pijll en Marcel Schuttelaar storten zich nu op duurzaamheid. Ook wil nwva af van HetVinkje en andere afhankelijke keurmerkjes en de nwva wil HET stoplicht logo verplicht invoeren. ScionPC screenshots Website van de makers van ScionPC website van ScionPC naar ScionPC download pagina Gramps is een open source genealogie programma dat wordt ontwikkeld door de vrijwilligers. Het gaat wel om een beursgenoteerd bedrijf. Beste wipo, sidn, De Deken en alle juristen, kennelijk maakt. En heeft dezelfde Schuttelaar het hoogste woord over duurzaamheid. Corridor 11 5466 RB Veghel. Hieronder de vele klachten tegen de merkenbureaus die lukraak namen als kees, JAN, amsterdam en rotterdam als merknaam of als deel van een merknaam registreren en mij verbieden bestaande woorden te gebruiken in een URL. En zijn onderdeel van het kees imperium ( anti product kees ) net als, en Onder het mom van persvrijheid lukt het om via een RTL journalist of een journalist van MT mediagroep, de omzet van een beursgenoteerd bedrijf 900 te verhogen.


Gratis Stamboom Maken Software Downloaden

U krijgt daarna zonder problemen het alleenrecht op het gebruik van de woorden Gwoon, Super en Hypotheek. Bent u niet goed in uw hoofd, wij misbruiken de naam albert toch ook niet. We hebben voor de bedenkers maar 4 vragen Waarom had kees het gezondkeurmerkje HetVinkje? Er zullen heel wat namen van supermarktketens genoemd worden.a. We hopen dat mrketing bureau Schuttelaar en Partners ( zonder enige vorm van woordmerkrecht) zichzelf zal opheffen. #poeslief, Beste er zijn 3 grote problemen in deze maatschappij waar u iets aan kunt doen: Product kees gebruikt de naam kees zonder enige vorm van woordmerkrecht, Remy Ludo Gieling van MTmediagroep en Karin Husslage voorheen van, nu van. Onderzoek heeft uitgewezen dat het programma bij het invoeren van 715.000 personen en 260.000 gezinnen nog steeds vloeiend werkt. Niet 5 miljoen, maar 50 miljoen omzet werd gepublicerd. De directie van de Fipronilgroup heeft besloten de Fibronilgroup niet in te schrijven bij de kamer van Koophandel, omdat marktplaats bitcoin betalen andere groepen ( met meer dan 3 fabrieken) dat ook niet doen.


marktplaats bitcoin betalen

Alle typen bestanden kunnen bij een familielid opgeslagen worden. Misschien wordt RTL nu wel wakker en komt er een rectificatie van de 45.000.000 te veel verwachte omzet kees in 2016. Ik woon bij het Amarth Hotel aan de Heerbaan te Breda, daar kunnen we eventueel afspreken. Hoe dom kun je zijn. Marc, jij gebruikt mijn voornaam kees, zonder enige vorm van woordmerkrecht. U kunt ook mailen met de betrokken merkenbueaus zoals Vriesendorp Gaade, Novagraaf en Het Nederlands Octrooibureau. Ook verrekt de medewerkster van Vriesendorp en Gaade mee te werken aan een rectificatie van.000.000 gelogen omzet over 2016. Max Vestappen kijgt 150.000 omdat een andere supermarkt dan de jumbo een op hem lijkende persoon heeft gebruikt om boodschappen te bezorgen. Moet de WHO niet wereldwijd onderzoeken marktplaats bitcoin betalen of alle melkvetvervangers wel gezond zijn? De zuivelbranche zit ons al 5 jaar dwars. Gezamenlijk kan dan bepaald worden voor welke liften dit zou kunnen gelden en in hoeverre een aanvullende beveiliging of andere actie wenselijk. September 2018, 50beurs, de 50plusbeurs is een leugenbeurs.


Gratis Beveiligingscamera Software en Apps Downloaden

He has yet to rectify kees 45,000,000 in turnover. Ik word levenslang genaaid door een merkenbureau dat mijn voornaam kees heeft vastgelegd in merkklasse. Beste Karin Husslage van rtlz en Remy Ludo. The Dutch food sector is very unfair when it comes to the origin of dairy. Wel merkrecht wapenhandel Superunie supermarkt Alphen aan den Rijn. 15 november: Merkenbureau's worden benaderd vanwege het onzin merkrecht van handel op wapens en springstoffen van een supermarkt door Eenvandaag. Daarbij berekent het ook de leeftijd van die persoon en toont het belangrijke feiten over zijn of haar leven. Wapens in Alphen aan den Rijn, dat kan toch niet, zo Gewoon is het niet. In de schemer lichten mijn voeten op en mijn aura wordt violet, tot ik boos wordt, dan wordt het rood. Beste Leon Jansen en Marcel Schuttelaar, wij dachten dat u zou stoppen met Het Vinkje.


marktplaats bitcoin betalen

Links ziet u een persoon en de informatie erover, zoals naam, geslacht, geboortedatum, beroep, doop en nog veel meer. Baan kwijt als u liegt over miljoenen omzet of weigert mee te werken aan rectificatie van.000.000 omzet van marktplaats bitcoin betalen product kees, succes RemyLudo Gieling van. Heel Nederland wil duurzaam overkomen en u liegt over de herkomst van de gouda kaas. Neuromusculairetherapeut.nl Leon Jansen, Suzanne van der Pijll en Marcel Schuttelaar van Schuttelaar Partners, de organisatie van Het Vinkje, zie hier de verklaring van biop-bbie marc heeft geen recht op de naam kees, dus waarom zijn jullie steeds doorgegaan met het belachelijke vinkje op product kees. L: Actie tegen het merk gwoon van Superunie Actie tegen "bestaande woorden" als merknaam, zoals Bloemen, De Boer. Merkrechten JAN 0960920 / Merkenbureau Noordzij, merkklasse 20, 35, 37, 40. Product kees komt uit Leiden. Dan vraagt u om moeilijkheden als ik L zou hebben. Wilde zwijnen zijn beschermd, vergelijk het met de Panda-beren, die schiet je toch ook niet. Hiervoor moet u wel eerst een los taalpakket downloaden en installeren. De bijbehorende website is .


On The Way To Planet Proof liegt over

De eigenaar van komt uit Utrecht. We wachten af, groeten van kees Ook rtlz verrekt het om mee te werken aan een rectificatie. Sorry voor het ongemak dat u zelf heeft veroorzaakt met uw fouten in de mailinglijsten met e-mailadressen van raadsleden. Wanneer u grote familiestambomen ook op het internet wilt publiceren dan moet u betalen voor een premium account. Daar hebben ze geen overgwicht. De bekrachtiging van de remmagneet kan uitvallen door een enkele fout, die niet wordt gedetecteerd, zoals: Doorgebrande remspoel of zekering in remcircuit, defect remrelais etc. U selecteer dit zo in de modus van de camera zelf. He is together with the Dutch Ministry of Economic Affairs @unive Wat is er toch aan de hand met uw kennis van de Nederlandse taal. U kunt misschien wel krijgen, maar u moet publiceren dat Marc van W de naam kees gebruikt zonder woordmerkrecht op de naam kees. Deze TIP is gratis, in verband met de veiligheid van de kinderen op de scholen.


Gebruike begrippen en bekende domeinnamen: Nieuwe wegen voor arbeid, een nieuwe politieke stroming wil duidelijkheid over pensioenleeftijd en betere arbeidsvoorwaarden voor tijdelijk personeel. . De spookorders vanaf niet gecontroleerde e-mailadressen kosten veel geld voor de maatschappij, maar dat begrijpen de webwinkels nog niet, zie. M Gever: Degene die bij een kaartspel de kaarten deelt. De app herkent het annonieme nummer en belt via internet naar Japan, de telefoontikken zijn voor de annonieme beller. Nu wil men duurzaam overkomen dus kan men geld geven en een keurmerkje krijgen op Friesche Vlag uit Belgi, de Zaanse Hoeve uit Duitsland, de Goudse van Duitse of Poolse melk en natuurlijk krijgt kees ook een keurmerkje als Marc dat zou betalen. Er is heel veel mis met de webwinkels, zie en zijn helaas niet van mij maar van de concurrent. Hier de kees-pesters met hun merkenbureaus: Jumbo: Merkenbureau Novagraaf. Vaak poetsen met elektrische tandenborstel van OralB heeft als bijwerking dat uw tandvlees langszaam kan verdwijnen. Ook is het nu heel eenvoudig om kruidenboter te maken. Bent u helemaal gestoord om het dan Typo-squatting te noemen. Iedereen heeft een gids die het goede met hem voor heeft. Vraag het CBL om hulp. De twee bedreigden rond 20:00 uur de medewerkers van de supermarkt met een vuurwapen, en gingen er met onbekende buit vandoor.


corex-pardubice

Maar bel aub niet annoniem, dat past niet bij uw branche. De samenleveing kan best zonder becel. Beste Nederlandse overheid, wij hebben het vroegere op onze naam gezet omdat Marc van. Waarom doen we dit? DigiCamControl tovert uw tablet, pc of laptop om tot marktplaats bitcoin betalen een externe monitor voor uw camera, waarbij meerdere cameras worden ondersteund. 21 november: Beste BakerMCkenzie en Paul Polman van Unilever, waarom kreeg ik een kaartje met de groeten van "Becel Kees". 1 dag, 20 uren geleden Geld De veiligheidsdiensten voeren woensdag actie. Family Tree Builder screenshots Website van de makers van Family Tree Builder website van Family Tree Builder naar Family Tree Builder download pagina Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis software kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden).


Ga massaal klagen bij de producenten zoals Unilever UK en Nissan UK, die afhankelijk zijn van de export naar Europa. Koffie zonder Friesche Vlag want dat komt uit Belgi. Zie onderstaande link, waarvoor de reclamecodecommisie 50,00 verlangd om het verder te onderzoeken: m/watch? De Koekwaus van de dag is de zuivel-inkoper. Als eerste is het makkelijk om uw eigen gegevens in te voeren als startpunt. We overwegen aangifte tegen unilever, de fabrikant van dit product. Karin Husslage van rtlz en RemyLudo Gieling van Sprout ( MTMediagroep kom eens met een rectificatie van.000.000 omzet product kees in 2016. We gaan de Duitse Poolse troep met de naam gouda of goudse ontmantelen.


Online, typing, jobs (Rs-2580 Daily Payment free, work

Dan heeft Marc maar een probleem met zijn concurrenten, maar daar hebben wij geen boodschap aan. Wij hebben het bewijs op deze website gezet, bij het hoofstuk "Het Vinkje omdat deze prodcuten vroeger gewoon HetVinkje van "Ik Kies bewust" marktplaats bitcoin betalen hadden. Gwoon aktief bezig zijn. Onderzoek van de jaarrekeningen van inmiddels alle gemeenten en provincies leert dat de omvang Nederland-breed vele miljarden euro's bedraagt. Ik heet kees en hij heet Marc. Kan het merkenbureau dit uitleggen? Zie hieronder de tekst op de verpakking van Becel ProActiv dat we geen moordwapen zullen noemen, maar wel moeten accepteren dat Karin Husslage, RemyLudo Gieling, Maarten Keswiel, Jelmer Luimstra, Ewald Smits, Loek Essers en Twan Huys geen aanstalte maken. Het duurt al 5 jaar. Wij hebben 25 juli: Directie van bejaarden groep maakt zich zorgen over vakantieverblijf van ouderen. Kloppen de andere aannames van aslasten dan nog wel? 8 september 2018 Conflict met RTL over het door Karin Husslage geschreven artikel, toen ze nog voor Sprout werkte. CBL stop met die onzin, verzin maar nieuwe merknamen.


Een website over de meest belachelijke Nederlandse merknamen en productnamen met en zonder woordmerkrecht, zoals gwoon, Aktief, Man Op Maat, compass, kees, Silvana, JAN en alle merknamen die op group eindigen. Stop pesten naam Kees. Dan zal er ook wel een VrouwOp zijn. Meer ervaren genealogen vinden binnen het programma volledige ondersteuning voor het toevoegen van citaten en bewijzen en kunnen alle data overdragen met behulp van het gedcom bestandsformaat. Het project is ondergebracht in een stichting en de eerste versie van het programma is al in 1998 uitgebracht. Na 2 jaar nog steeds geen rectificatie van.000.000,00 te veel omzet product kees van #value8. Dan wordt het straks toch levenslang pesten. DigiCamControl screenshots digiCamControl, website van de makers van digiCamControl website van digiCamControl naar digiCamControl download pagina, security Eye is een gratis Windows programma waarmee u uw beveiligingscamera's of webcams bedient en de camerabeelden bekijkt. Zo komen de e-mails met opdrachten, bestellingen.d. . Iedereen mag de naam gwoon gebruiken. Komt alles met het woord zaanse uit Duitsland of Polen?


We gaan thuis zelf mayonaise maken en we gaan ook zeer magere roomboter maken. We vragen Albert Heijn te stoppen met het pesten van een ieder die kees heet. Ook voor profesionele opstellingen is Security Eye geschikt, zo kunt u naar maar liefst 64 camerabeelden tegelijkertijd kijken. Hoe gaat u de klanten en medewerkers aanleren om group te schrijven in plaats van groep? Welkom bij de # # # #parkeergarage #Wormerveer #leiden #Becel_pro_activ #Schuttelaar #HetVinkje!: We onderzoeken het toenemende gebruik van plantensterolen in voeding. Rijperweg 20 1464 MB Beemster, Nederland Name and address of the representative or correspondence address of the holder Keesom Hendriks.V.


Hebben uw inkopers geen gevoel? . U wilt duurzaam overkomen, maar u bent niet duurzaam als u de Poolse herkomst verzwijgt. Het hoort in de toekomst Peoplekind te zijn. De CEO van value8 verrekt het.000.000 te veel aan omzet kees te rectificeren. Snoepwinkel Jamin besloot een Paas-parodie te maken op Dries in gele ballenknijper, onder de naam 'Paas Baas Dries. Mag dat zo maar; zonder bijsluiter medicijnen leveren? Dus Marc, Albert Heijn en Superunie: Is het wel zo verstandig om de naam kees te blijven gebruiken?, ik heb alle vertrouwen in het liftkeurmerk, ook bij oudere liften. Desnoods het einde van het NLO en de handelsnamen Albert en Dirk als men ( de gehele branche) niet per direct stopt met nep zuivel, dat geen woordmerkrecht heeft. Nu hebben we ook nog de Friesche Vlag melk uit Belgi, dit krijgt het Planet Proof keurmerk. Op die manier houdt u uw huis in de gaten en heeft u nog altijd de beelden voor als er werkelijk iets mis gaat. Ik plaatste 7 april een link op Twitter en ik heb je IP adres.